woensdag 6 juli 2011

Vakantie

De vakantie begon een beetje in mineur. Op vrijdag 1 juli wilde papa de kleine Ferres op de rug kietelen, maar lang duurde het kietelen niet ... Papa stelde vast dat de rug van onze kleine uk vol bolletjes staat : WATERPOKKEN.

Volgens kenners heeft hij niet zo veel blaasjes en alles is intussen onder controle. Ferres had er vooral zaterdag en zondag last van : koorst en weinig energiek. Futloos : zo hebben we hem nog nooit gezien maar begrijpelijk was het wel. Intussen is hij de schade terug aan het inhalen !

Zaterdag hebben we samen met Ferres afscheid genomen van Bomma (de grootmoeder van Lydia). Een moeilijke dag ... het blijkt ook niet evident om zoiets over te brengen aan een 3,5 jarige ! Ik denk wel dat het ons goed gelukt is.

Zondag werd papa's petekindje gedoopt en dit op zijn eerste verjaardag! Uit veiligheidsoverwegingen zijn Ferres en mama (op verzoek) thuis gebleven. Moeke en vake hebben thuis de gastvrouw en haar zieke krijger verwend met taart terwijl papa zijn plichten als dooppeter ter harte nam.

Geen opmerkingen: