zondag 1 augustus 2010

Flinke jongen


Onze Ferres is vrijdag een flinke krijger geweest. Tijdens de tuberculose test en de bloedafname huilde hij wel maar hij liet zich door mama en papa flink troosten.

Gisteren viel onze kleine tijdens het avondmaal in slaap ! Hilarisch ... wellicht een gevolg van de impressies bij het doktersbezoek van de dag ervoor. We hebben hem dan maar even in de sofa laten slapen. Dit zorgde wel voor een moeilijke avondsessie bij het slapengaan. Of wilde hij het loodje niet leggen omdat meter An en haar ventje Hans er nog waren ?

Vandaag wilde moeke en vake ons uitnodigen op de "kermisvlaai". Omdat het aangeraden is om Ferres voorlopig in zijn eigen omgeving te laten doorbrengen, hebben we het tegenvoorstel gedaan om de kermisvlaai naar ons te brengen. Rijstbresiliene en appeltaart ...
MMMMMMMmmmmmm

In de vooravond is Nina - een 15 maanden oude Kazachse schone - nog even een bezoekje komen brengen met haar ouders Natasha en Bert ! Nina en Ferres bestudeerden elkaars handelingen aandachtig en Ferres protesteerde niet toen Nina de Bumba-knuffel even in bruikleen nam.

Vanavond heeft Lydia onze rakker voor het eerst in bed gestopt (morgen moet ze, want dan heb ik een vergadering). Met een klein hartje ging ze met Ferres de trap op ... Ze heeft het met brio gedaan en was nogal emotioneel toen ze eindelijk beneden kwam. Een trotse mama !

2 opmerkingen:

Justine zei

Hallo,

Ik volg jullie prachtige verhaal regelmatig ... ook al omdat ook wij binnenkort een kindje gaan adopteren. Jullie doen het goed en dat is mooi om te zien (en te lezen)! Groetjes en veel succes nog! Justine (oud-klasgenootje van Lydia) en Bertrand

Kelly zei

Proficiat lydia, voor alles moet er een eerste keer zijn, uiteraard :) Veel plezier nog met de kleine spruit. We hopen hem allemaal snel eens te zien, we staan te trappelen van ongeduld om hem te komen bezoeken ;)