donderdag 29 juli 2010

Een weekje verder ..




En Ferres doet het uitermate goed. Het lijkt wel alsof hij zich als "een konijn op de plein" voelt, hopelijk is dat ook zo ! Hij knuffelt meer dan we ooit hadden durven dromen en wat betreft eten is het ook geen moeilijk geval.

Gisteren heeft hij (en papa) zich kunnen uitleven in een speeltuintje dicht in de buurt. Tijdens het wandelen heeft hij zijn woordenschat uitgebreid ... "op de stoep", "oversteken", "kijken auto", het viel papa ook op dat Ferres ontzettend handig is. Op het klimrek raakte hij zonder al te veel hulp boven en dat leek papa toch iets te moeilijk.

Ook vandaag tetterde hij er verder op los en onze rakker wilde ook mee salsa dansen toen mama en papa hun kunsten nog eens probeerden. Even verstoorde een bij of wesp de rust. Ferres voet werd als doel gekozen door het insect.

Grote tranen en decibels gehuil ... zeker toen de apparatuur werd bovengehaald om het gif te verwijderen. Eens onze EHBO toegepast, hebben we Ferres zelf nog even met het apparaatje laten doen ... hij wordt klaar gestoomd voor het helpertje van JRK.

1 opmerking:

Kurt en Sophie zei

Vrolijke boel daar bij jullie !!! Behalve de stoute wesp dan :-) Super zo !

groetjes
Sophie