vrijdag 9 juli 2010

Welkom, Welkom ...

Sinds we geen middagdutje meer plannen gaat het inslapen zeer snel. Hooguit 10 minuutjes zeurt onze spruit alvorens hij inslaapt ! Hij wordt soms wel wakker maar we denken dat dit met de hoge temperaturen te maken heeft.

Tegen de middag zijn mama, Liesbet, Ferres, Nette (14 maanden) en de jarige Wannes (5) naar de speeltuin geweest. Wannes en Ferres hebben er een grote put gegraven en ze hadden de grootste lol , dit terwijl papa thuis nog enkele klusjes op te knappen had. Nadien trok papa ook naar de speeltuin voor de gezamelijke pick-nick ! Het is trouwens mooi om zien dat Ferres weinig oog heeft voor andere volwassenen ! (als ze zich aan de regels houden tenminste)

Papa heeft aan het werken in de uitzonderlijke temperaturen (terras afspuiten en versieren van huis van meter Carine die net bevallen is van Iben waarvan ik peter ben) zelfs een hitteslag overgehouden. Maar gelukkig was het ergste vrij snel geleden alleen de eetlust bleef achterwege...

Intussen zijn ook zowat alle welkomstkaartjes verstuurd ...



3 opmerkingen:

Kurt en Sophie zei

ti!O:-) Mooi aankomstkaartje !!!
Het zal dus toch duidelijk het middagdutje geweest zijn dat zijn slaapritme begon te verstoren. Jullie hebben toch snel de oplossing gevonden ! Nu duimen dat het zo verder gaat want met kleintjes weet je nooit natuurlijk :-)

Kurt en Sophie zei

oei, die "ti" moest daar niet voor hoor. Tikfoutje of zo :-)

Caro en Georges zei

Hallo,

De aanhouder wint, binnenkort gaat hij slapen zonder morren :)
Jullie doen het echt schitterend, Jullie zijn een prachtgezin!
Heel veel groetjes,