zaterdag 3 juli 2010

In bath with ...

Deze ochtend was onze spruit er zeer vroeg bij. Om 7u15 liet hij al van zich horen. Tijdens het ontbijt had hij niet zo veel oog voor de boterhammen. Het beleg daarentegen smaakte hem wel.

Ferres maakte ook een blotevoetenafdruk met papa. Papa's maatje 45 oogt enorm in vergelijking tot het maatje 21 van Ferres.

Voor zijn middagdutje gedroeg onze rakker zich voorbeeldig, maar eens zijn - te korte - slaapje voorbij ... Bij momenten was het afzien ... steentjes gooien, binnen willen voetballen, in de keuken bij mama willen terwijl er gekookt wordt ... Als het niet mag zette meneer zijn decibels op, maar mama en papa waren niet onder de indruk en dat zorgde toch voor resultaat. Een spelletje bellen blazen zorgde voor hilarische beelden waarbij Ferres de bellen achterna rende.


Eens het avondeten achter de kiezen was Ferres rustiger en als beloning hiervoor mocht hij met mama in bad.

Het inslapen verloopt intussen beter. Hij zeurt nog als vanouds maar na 40 minuten zat onze uk in dromenland.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hey trotse mama en papa en lieve knuffel-Ferres, ik kijk nu alle dagen naar de blog om jullie "avonturen" te volgen met jullie kleine spruit! Wat een flinke en mooie zoon hebben jullie! En als een echte 2,5 jarige komt er serieus wat testgedrag en koppigheid bij kijken maar ook dat wordt stilletjes aan beter. Ik kijk alweer uit naar de volgende zo lang ik hem niet in het echt kan over zijn bolleke aaien! Veel liefs. Ilse en Gino