dinsdag 2 maart 2010

Reacties : Deel 2 : Meter en ... meter

Reeds 2 jaar staat vast dat onze spruit 2 meters zal hebben!

An was al lang geleden gevraagd en toen we haar omstreeks 17u belden had ze het dan ook onmiddellijk door. "Waarom bel je anders tijdens kantooruren" en inderdaad we bellen elkaar zelden of nooit voor 19u. Na haar badmintontraining is ze dan nog even langs gescheurd om de foto te bewonderen.

We hadden ook alles in het werk gesteld om via Studio Brussel "Tomas belt op" te vragen om Carine wakker te bellen met de vraag : "Wil je meter worden". Dit is jammer genoeg niet gelukt, ze krijgen dan ook zoveel aanvragen ... Ze hebben wel een mooie antwoord gestuurd.

Afgelopen vrijdag hebben we dan plan B uitgevoerd. Met de uitgeprinte "stubru" mails trokken we naar Zepperen. Carine had werkelijk niets in de gaten en na amper 3 zinnen sprong ze recht in onze armen.

Ferres ... met An en Carine krijg je er 2 extra steun en toeverlaten bij ! Ze zullen je met meer dan een beetje aandacht overladen.

3 opmerkingen:

Alain en Ilse zei

proficiat met jullie zoon

Anoniem zei

Hey, hey,

heb jullie ook al aan de telefoon gehad, maar ook hier willen we jullie nog eens proficiat wensen.
Na een lange 'ezeltjesdracht' krijgen jullie binnenkort een mooi zoontje. Nog even de laatste sprint en maanden wachten, alles in orde brengen en dan op reis voor een heel leven!
Geniet ervan, dikke kussen van Ruben, Cédric, Koen, Rike en Aline

Kurt en Sophie zei

Wat leuk !!! Ons kindje zal ook twee meters hebben :-) maar die weten ook nog van niets.
Ferres zal aan aandacht zeker niet te kort komen met zijn twee meters erbij.
groetjes