zondag 11 oktober 2009

Even uitwaaien ...

Afgelopen week hebben we er even van geprofiteerd om volledig tot rust te komen.

Op zaterdag 3 oktober was er de nationale adoptiedag in Malle en op zondag 4 oktober vierden we ons bronzen huwelijk (12,5 jaar gehuwd). Nauwelijks terug thuis hebben we de koffers gepakt voor een midweekje in Centerparcs Port Zelande ! Heerlijk uitwaaien in een mooi stukje Nederland, al leek het soms meer op Duitsland. (in bepaalde delen van Duitsland was het herfstverlof) We waren er echt aan toe en hebben er dan ook geweldig van genoten. De volgende keer zal het met z'n drieƫn wezen !


Gisteren hebben Lydia en Ilse Leuven onveilig gemaakt, de dames gebruikten een andere term : shoppen. Als afsluiter zijn de mannen (Gino en ikzelf) 's-avonds naar Leuven getrokken om - samen met de dames natuurlijk - te dineren in het Ethiopisch restaurant "House of Lalibela". Een aanrader van jewelste en een aparte belevenis ! Het restaurant is het trefpunt van de ethiopische gemeenschap uit de verre buurt maar ook vele adoptiegezinnen komen hier eten ! Het kriebelde alleszinds meer dan een beetje.

Wat ons adoptiedossier betreft is er nauwelijks nieuws. Er zouden 5 dossiers naar Toukoul verstuurd zijn, maar ons dossier is daar niet bij.

Nog enkele visuele accenten van onze midweek in Zeeland ...
















1 opmerking:

Anoniem zei

Het eten was lekker de sfeer prima.
De eigenaars zijn ook leuk en proberen een huiselijke sfeer te behouden, en heel dicht(figuurlijk) bij de klanten te staan
Wat moet een mens meer hebben.
nogmaals merciekes voor de leuke dag.

Groetjes
Ilse en Gino