zondag 5 september 2010

Wonderfull world ...

Ik ben intussen weer 2 weken aan het werk en de dagelijkse files terug gewoon. Mama staat er nu overdag alleen voor en ze doet dat met brio !

Ferres doet het intussen uitstekend. Hij bloeit helemaal open en slechts heel af en toe is er met hem geen huis te houden. Maar we durven te hopen dat dat met elke 2 jaar en 8 maanden oude dreumes wel het geval is !

Zijn woordenschat groeit ontzettend snel en hij brabbelt ons allen onder tafel. Hij heeft zeker niet het karakter om braaf/zielig (schrappen wat niet past) in een hoekje te kruipen en daar zijn we heel blij mee. Onze krijger komt er wel.


Onze "heilige zondag" hebben we doorgebracht in de speeltuin van het Steinerbos ! Tot op heden bij ons totaal onbekend maar een echte aanrader (getuige de foto's) ! Ferres en mama vonden de trampoline het leukst en papa kon zijn ei kwijt op de reuzenglijbaan ...









4 opmerkingen:

Anoniem zei

Oh ja, Steinerbos, daar ben ik als kind ook nog veel geweest. Tof dat dat nog bestaat. Ik kan niet wachten tot onze kabouter groot genoeg is om mee te gaan.

Anoniem zei

ahum die reactie was dus van mij... meter Carine

Liesbet zei

WOW Lydia waar komt dat vandaan ;-)))))

Liesbet

Kurt en Sophie zei

't Is bijna zover ... eindelijk mogen we binnenkort jullie kleine jongen ontmoeten !!! We genieten van de foto's en de filmpjes maar nu is de tijd daar om Ferres in het echt te bewonderen, o:-) Trouwens een superfoto van Lydia op de trampoline, hihi !!!