woensdag 18 augustus 2010

Terug gaan werken ...

Drukke dinsdag : Wannes en Nette brachten Ferres een bezoekje in de ochtend. Ook Moeke vond dat het te lang geleden was dat ze haar kleinzoon zag. In de namiddag is meter Carine samen met haar man Bjorge en zoontje Iben (circa 6 weken) op bezoek gekomen. Onze krijger kreeg een step cadeau. Wat onwennig probeerde hij zich voort te bewegen en tussendoor maakte Ferres er een sport van om Iben kusjes te geven.

Aanstaande maandag moet papa terug gaan werken. Zijn "lui-lekker" leventje is dan voorbij maar Ferres kan dan terugvallen op zijn zorgzame mama. Onze rakker zal elke weekdag wakker worden wanneer papa al in Brussel is (dat hopen we toch) en mama zal haar taak supergoed volbrengen. Toch zal het iedereen zwaar vallen ...

We nemen het er de laatste dagen dan ook van ... met als afsluiter aanstaande zondag een bezoekje aan dierenpark Planckendael samen met Moeke en Vake !

1 opmerking:

Kurt en Sophie zei

Oei, een moeilijke dag maandag ... maar jullie zullen zien : het passeert vlekkeloos :-) Veel plezier in Planckendael zondag !!!