zondag 27 juni 2010

Nog een paar foto's ...

Eindelijk raken we zelf eens op onze eigen blog. We kunnen de reacties wel lezen maar het posten van berichtjes moet steeds via (schoon)pa gebeuren (waarvoor duizend maal dank) !

Eerst de mooie taferelen ...











Dan de minder mooie ...



3 opmerkingen:

Kelly zei

Wauw, het is precies echt wel vlot verlopen. Maar dat dachten wij hier in belgiƫ allemaal wel. Ferres zou meteen merken dat jullie bijzonder veel van hem houden en dan zou hij zich wel op zijn gemak voelen :) echt supermooi die eerste foto's, wij zijn allemaal dolenthousiast om jullie kleine gezinnetje weer te zien, uiteraard als het ventje er klaar voor is. Ik hoop dat jullie een vlotte terugreis zullen hebben en dan zal Ferres zijn wondermooie kamer zien :)
Prijs je maar gelukkig, over een dik uurtje kunnen wij eraan beginnen om met een lange broek stoet Smeermaas te lopen in ongeveer 30°... :S

Tot snel,
liefs,
Kelly, en ook de rest van het gezin

Kurt en Sophie zei

Geniet nog van jullie laatste dagen in het geboorteland van jullie schattebout ! En samen nog veel waterpret gewenst :-) Fijn dat Ferres zo geniet. Bij deze willen we jullie al een supermooie thuiskomst wensen. Ferres zal op verkenning kunnen gaan :-)

groetjes
Kurt en Sophie

Griet zei

Suuuuuuuuuuuuuuper! Ik was erzeker van dat het allemaal vlot zou verlopen. ik sluit me helemaal bij Kelly aan: hij voelt dat jullie echt van hem houden. Ik hoop dat het vertrek, de vlucht even goed verlopen en zorg ervoor dat Ferres naar huis kan in zijn autostoel naast de Seppe. Groetjes
Griet