vrijdag 28 mei 2010

Verjaardag

Een paar weken geleden vierden we onze 3e verjaardag in adoptieland. Drie jaar het lijkt ontzettend lang ... en ... dat is het ook. Toch kunnen we ons die dag nog zeer goed herinneren.

Er lijkt ondertussen schot in onze adoptiezaak te komen. Lydia heeft gisteren van FIAC te horen gekregen dat ze een afreis aan het organiseren zijn voor 4 koppels (waaronder wij natuurlijk). De afreis is echter voorzien omstreeks half juli, dat is dus ongeveer 4 weken later dan we dachten en dat was een harde noot om te kraken. Ferres zit nu - naar onze maatstaven - al vrij lang in het Amba en dat maakt het extra moeilijk.

Van onze reisgenoten hebben we intussen contact met 2 toffe koppels, de kans op verveling lijkt ons dus eerder klein... ook al omdat de kans groot is dat we met z'n allen mijn 40ste verjaardag in Ethiopië gaan vieren.

4 opmerkingen:

sarah zei

Wees maar zeker dat we daar eens goed op zullen toasten! We kijken er naar uit om snel en samen het vliegtuig op te stappen!

sarah & filip

Tom en Lore zei

3 vd 4 koppels kennen wij dus? Zijt maar zeker dat er een heus verwelkomingscomité zal klaarstaan!! Nog even doorbijten en dan is Ferres voor altijd bij jullie!!!

Kurt en Sophie zei

Super goed nieuws !!! Een afreis in juni was natuurlijk nog beter geweest maar toch leuk dat jullie nu samen met koppels kunnen afreizen die jullie al kennen. Nog héél even tanden bijten en dan sluiten jullie Ferres voorgoed in jullie armen !

Kurt en Sophie

Anoniem zei

Jullie zijn al erg lang aan het wachten op jullie kindje, maar probeer deze laatste (zware) loodjes te overwinnen. We weten dat het moeilijk verteerbaar is als tijdens die laatste fase nog dingen worden veranderd en het toch weer langer moet duren dan verwacht. Er is maar één troost die we kunnen geven: Eens Ferres bij jullie is, lijkt alles wat ervoor kwam niet zo belangrijk meer, hoe zwaar het nu voor jullie ook is.
En dan is er op de hele wereld niets belangrijker dan jullie zoon, geloof me. In alle geval: nog even de moed erin houden, en dan: GENIETEN.

Riet, Dirk, Lien en Robin