zondag 2 mei 2010

Voorbereiding

We hebben van Fiac de "opdracht" gekregen om een klein fotoboekje te maken voor Ferres ! Zo kunnen ze hem een beetje voorbereiden op wat hem te wachten staat. Dit is blijkbaar gebruikelijk bij "oudere" kindjes.

Zo hebben we zijn kamertje, het speelhuisje in de tuin, de speelhoek en foto's van mama en papa in het boekje gestopt. Als eerste foto prijkt er eentje van onze Ferres ! Het is tenslotte zijn boekje.

Vanop het thuisfront is er nog ander heuglijk nieuws. Na meter Carine is ook meter An zwanger. Dat begint hier serieus op een babyboom te lijken. An en Hans, we wensen jullie een schitterende en zorgeloze zwangerschap en een wolk van een baby ...

3 opmerkingen:

Kurt en Sophie zei

Superleuke opdracht ! Ferres zal daar veel aan hebben en jullie meteen herkennen. En nu ... op op op naar die afreisdatum !!!
Aan neefjes en nichtjes zal er voor jullie jongen alvast geen gebrek zijn :-)
groetjes
Sophie en Kurt

Saskia, Jan en Payal zei

Ons Payal heeft ook al foto's gezien (wij hebben ze kunnen doorsturen via mail). Ik had er bv ook een foto van de living bij gedaan en de voorkant van ons huis en de poezen en zo. Naar India neem ik een fotoboekje mee van letterlijk heel ons huis. Ook de foto's van haar grootouders zullen erin zitten. Ik hoop dat ze daardoor als we thuis komen niet volledig 'vreemd' thuis komt ... Baat het niet dan schaadt het niet hé!
Veel succes!

Caro zei

Ongelooflijk hoeveel er allemaal bij komt kijken he... Dingen waar je een maand geleden nog helemaal niet bij stilstond komen nu heel dichtbij! En wacht maar tot je weer een maand verder bent ;)

Ik hoop dat jullie Ferres snel in de armen mogen sluiten, maar ik ben er zeker van dat hij bij jullie in zo'n warm nest terecht zal komen, dat hij zeker uitgroeit tot een mooie en gelukkige knaap.
Tot gauw Ferres!