vrijdag 22 januari 2010

Podium ...

Langzaam sluipen we vooruit op de wachtlijst. Ondertussen hebben we ons op het podium genesteld op de derde plaats. Nog even op de nagels bijten en dat mag in mijn geval letterlijk genomen worden ... Het begint zijn tol te eisen : nukkig als er weer eens een dag voorbij gaat zonder telefoontje en teleurgesteld als de gsm rinkelt voor futiliteiten ! Er lijkt zo weinig vaart in te komen.

Een ding staat vast, onze kapoen zal er snel een speelkameraadje bij hebben. Carine, mijn nicht is zwanger en de bevalling in gepland in juli. Carine en Bjorge, we wensen jullie een zorgenloze zwangerschap zonder kwaaltjes !


5 opmerkingen:

sabine zei

hallo

ik hoop voor jullie dat ze nu snel zullen bellen, want een ding is zeker jullie kindje is geboren.
en wacht ongeduldig op jullie
als lieve mama en papa.

ik duim superveel voor jullie
groetjes en hou de moed er nog eventjes in.
sabine,

Tom en Lore zei

Na alle bochten, na de vele hordes lopen jullie nu in een laatste rechte lijn naar de finish! Dus nog een laatste spurtje en jullie zijn er ;-)

vele groetjes
Lore en Tom

Anoniem zei

De laatste loodjes kunnen zwaar wegen he...

We duimen dat HET telefoontje nu toch snel mag komen!!!

Liefs van ons 3

Kurt en Sophie zei

Nog even volhouden en efkes hard op de tanden bijten !!! Probeer véél leuke plannen te maken zodat de dagen goed gevuld zijn want heel binnenkort komt toch het telefoontje dat jullie leven voorgoed zal veranderen. We blijven meeduimen dat het nu supersnel mag gaan !!!

dikke knuffel
Sophie en Kurt

Anoniem zei

Super (y) !!! Nog eventjes x

Ineke